AcasăCalcuttaSingura ţară cu zecii de mii de morţi vii. Încă din 1970...

Singura ţară cu zecii de mii de morţi vii. Încă din 1970 se ştie despre anomalie

-

India este singura ţară din lume în care există cel puţin câteva zeci de mii de morţii vii, cum li se spune indienilor care sunt victimele unei legi sinistre ce prevede că un cetăţean declarat mort nu mai are dreptul să deţină pământ.
Profitând de litera legii, mulţi indieni profită chiar şi de rude, pe care le declară moarte pentru a le putea vinde sau prelua pământurile. Autorităţile de la New Delhi cunosc situaţia de câteva decenii, dar cetăţenii acuză că dreptatea se câştigă foarte greu în justiţia indiană.

Jurnaliştii de la BBC au preluat acest subiect şi au aflat că există oameni care se chinuie chiar şi 10 ani până când demonstrează că sunt vii şi îşi pot recupera pământul. Citind mărturiile tulburătoare ale celor afectaţi, aflăm că în societatea indiană există o complicitate toxică, iar cei mai afectaţi sunt oamenii simpli, lăsaţi pe drumuri cu legea în mână şi dreptatea de partea lor.

Unul dintre cei care au păţit-o este Padesar Yadav, un indian „viu și sănătos”, aşa cum este descris în reportajul jurnaliştilor britanici. El a fost foarte surprins când a descoperit că în documente este mort.

evz.ro/india-singura-tara-cu-zecii-de-mii-de-morti-vii-inca-din-1970-se-stie-despre-anomalie.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...