AcasăCalcuttaCum a pierdut India, „laboratorul farmaceutic” al lumii, bătălia de imagine cu...

Cum a pierdut India, „laboratorul farmaceutic” al lumii, bătălia de imagine cu China în războiul cu COVID-19

-

În India epidemia Covid-19 pare scăpată total de sub control, fiind înregistrate cazuri record de contaminare precum şi un număr impresionant de victime. Comunitatea internaţională s-a mobilizat pentru a ajuta ţara cu 1,3 miliarde de locuitori. În al 12-lea ceas şi guvernul indian care a rechemat la serviciu şi trimis în spitale tot personalul medical din cadrul forţelor armate indiene.

Potrivit informaţiilor, personalul medical care activează la diverse cartiere generale ale forţelor armate şi navale a fost mobilizat şi trimis la spitalele civile, iar buteliile de oxigen ale armatei vor fi cedate pentru utilizarea medicală în spitale. Forţele aeriene indiene participă la efortul comun prin transportarea tancurilor şi buteliilor de oxigen între statele indiene, a declarat vineri premierul Narendra Modi. Acolo unde este posibil, se va pune la dispoziţia civililor infrastructura medicală a armatei şi se vor construi mai mule spitale de campanie pentru pacienţii cu COVID-19, a declarat armata indiană.

Citeste mai mult: adev.ro/qs7olu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...