AcasăBombayCel mai bogat om din Asia vrea să relanseze Campa Cola, celebrul...

Cel mai bogat om din Asia vrea să relanseze Campa Cola, celebrul suc indian care a rivalizat cu Coca-Cola şi Pepsi în anii 1970

-

Reliance Group, deţinut de Ambani, a declarat săptămâna aceasta că va reintroduce Campa Cola pe piaţa de băuturi fără alcool din India, de miliarde de dolari, în această vară, în trei arome: cola, lămâie şi portocale.

Brandul a umplut un gol în ţara din Asia de Sud într-un moment în care mai faimosul său rival american Coca-Cola nu era disponibil, iar vestea revenirii sale a stârnit un interes din partea indienilor de vârstă mijlocie care îşi amintesc că l-au băut în tinereţe.

Shailesh Desai, în vârstă de 60 de ani, din Mumbai, a declarat pentru CNN că îşi aminteşte că bea Campa Cola atunci când trebuia să-i spună tatălui său despre o notă proastă sau să prindă încredere atunci când voia să ceară întâlnire unei fete.

mai mult la  /www.hotnews.ro/stiri-international

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

16 ani de la uciderea jurnalistei Anna Politkovskaia, împușcată chiar de...

Anna Politkovskaia a fost un aprig critic al Kremlinul, mai ales al războiului sângeros din Cecenia şi al liderului său pro-Kremlin Ramzan Kadîrov. Ea...

Descoperă mai multe la India ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura